L’esportista cerdà, Gabriel Gorce, rep el reconeixement al seu palmarès esportiu

En el marc dels Premis Girona és Esport que concedeix la Diputació de Girona, i en la secció Premi Cerdanya és Esport, l’esportista Gabriel Gorce, veurà reconegut el seu magnífic palmarès en un acte que se celebrarà demà divendres a l’Hospici de la Caritat d’Olot.

Force, en un dels seus podis internacionals.

Gorce, en un dels seus podis internacionals. (Fotografia cedida pel Consell Comarcal de la Cerdanya).

Gabriel Gorce, de 24 anys, amb deficiència visual classificat B2, ha estat medalla de bronze dels Jocs Paralímpics d’Hivern a Sotxi 2014 en la modalitat de Súper Combinada (Eslàlom i Supergegant), amb el seu guia Arnau Ferrer. En el que van ser els seus segons Jocs Paralímpics, també va aconseguir dos diplomes en les modalitats de Descens i Gegant. En el seu palmarès recent trobem un segon lloc de la classificació general de la Copa del Món d’Esquí Paralímpic (2013-2014); segon classificat a la general de la Copa del Món d’Esquí Paralímpic (2013-2014) en la modalitat d’Eslàlom i en la mateixa competició també va aconseguir el tercer lloc en la modalitat de Velocitat (DH+SG)

Els Premis Girona és Esport es convoquen des del 2013 amb l’objectiu de reconèixer els mèrits esportius dels esportistes de les comarques de Girona, ja sigui en l’àmbit individual o col·lectiu. (Text nota de premsa del Consell Comarcal de la Cerdanya).

Enllaços: reportatge d’un grup d’alumnes de la universidad Ramon Llull de Barcelona.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s