Cerdanya reuneix més de 1.600 esportistes aquest cap de setmana

No hi deu haver moltes places hoteleres lliures per aquest cap de setmana a tot Cerdanya. Als més de 1.600 esportistes que s’han aplegat aquests dies amb les competicions del Futsal Copa Cerdanya 2015 i Cerdanya Cup 2015, s’hi afegeixen en les últimes hores les famílies i els amics dels futbolistes que no volen perdre’s les evolucions dels seus joves en les respectives competicions.

La Futsal Copa Cerdanya, que organitza l’Associació Esportiva Vedruna de Puigcerdà, ha reunit 91 equips de Catalunya, País Valencià, Castella – La Manxa i Madrid. La competició aplega uns 1.200 futbolistes de fins a 8 categories, passant del pre-benjamí fins el juvenil pel que fa els nois. També hi ha diferents categories per als 18 equips femenins inscrits en la competició. I les inscripcions van tancar-se en el mes de gener, quan en realitat el termini per a fer-ho era el mes de març. “Però no tenim més pistes de joc a Cerdanya. No podem acollir tots els equips que han demanat venir. És així”, ha explicat el sotsdirector de la competició i director de l’escola Vedruna de Puigcerdà, Àngel Maurell.

L’èxit de convocatòria d’aquesta competició, que només porta cinc edicions, queda patent pel fet que “la majoria dels equips que s’inscriuen són repetidors d’altres anys”.

VÍDEO ÀNGEL MAURELL:

La Futsal Copa Cerdanya 2015 va començar el dia 25 amb el lliurament de les acreditacions i finalitza aquest diumenge a la tarda amb les finals. La competició es desenvolupa a les localitats de Puigcerdà, Llívia, Bellver, Bolvir i Ger. La prova ha estat possible gràcies a l’esforç de moltes empreses locals i nacionals i el suport dels ajuntaments on es desenvolupa el torneig. També cal destacar la participació dels 18 àrbitres que han vingut a través de la Federació Catalana de Futbol Sala i els més de 50 voluntaris que participen desinteressadament en l’organització.

A banda d’aquest torneig, coincidint en el temps, aquest cap de setmana se celebra també la Cerdanya Cup, una prova amb 40 equips de futbol que han pogut jugar repartits a les localitats de Puigcerdà, Llívia, Alp i Bellver de Cerdanya. Són més de 400 esportistes, de les categories aleví a juvenil. Aquesta competició, que enguany ha celebrat 15 anys, ha reunit equips de Mallorca, Navarra, País Basc, Castelló, Alacant, França i Catalunya. Xavier Ruíz, director de competició a Llívia, explica que la Cerdanya Cup “és un torneig consolidat, amb un nivell qualitatiu molt alt”.

Partit a la pista de parquet de l'interior del poliesportiu de Puigcerdà, aquest matí de dissabte. (J.P.)

Partit a la pista de parquet del poliesportiu de Puigcerdà, aquest matí de dissabte, en la prova del Futsal. A sota, una imatge del partit entre el Puigcerdà i el Mataró al camp d’esports del Llívia, de la Cerdanya Cup. (J.P.)

cerdanyacup

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s