La Setmana Cultural inicia un juliol ple d’activitats a Puigcerdà

Acte de presentació de la Setmana Cultural del Roser a la sala de plens de l'ajuntament. (J.P.)

Acte de presentació de la Setmana Cultural del Roser a la sala de plens de l’ajuntament. (J.P.)

La Setmana Cultural del Roser, que comença aquest divendres dia 3 de juliol, obre les portes a tres setmanes d’activitats de forma continuada a la capital de la Cerdanya. La Setmana deixarà pas a la universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà que enllaça amb la Festa Major del Roser. De fet, però, repassant l’agenda d’activitats de l’estiu a la Vila de Puigcerdà, entre actes culturals i esportius, i d’altres com fires, xerrades o conferències, la capital de la comarca ofereix un ampli ventall de possibilitats tot juliol i agost.

Aquest dilluns s’ha presentat a l’Ajuntament de Puigcerdà la Setmana Cultural del Roser amb la presència de l’alcalde, Albert Piñeira, el regidor de Cultura, Xavier Piguilllem, i la tècnica responsable d’aquest departament a l’ajuntament, Carme Ramon.

En total, més d’una vintena de propostes entre els dies 3 i 12 de juliol, que comencen amb el musical El Rei Lleó, que organitza l’Associació Cerdanya Musical, i que finalitzen amb la Diada Multicultural que s’ha convertit en un esdeveniment consolidat a la comarca. La Setmana Cultural, que enguany arriba a la seva vintena edició, compta amb la col·laboració d’una desena llarga d’entitats i associacions que són els qui fan possible aquesta activitat. És per aquesta raó que tots tres –Piñeira, Piguillem i Ramon- han tingut paraules d’agraïment per aquests col·lectius i també per al personal de l’ajuntament.

Referent al musical El Rei Lleó, obra en la qual hi participen més de 50 actors, per les representacions de divendres i diumenge a la tarda queden poquíssimes entrades. Per la tercera i última representació del musical, que és diumenge a la nit, és més fàcil trobar localitats.

Cal recordar que serà durant el Sopar de Cloenda de la Setmana Cultural “Nit de la Cultura”, que es concedirà el guardó honorífic Roser de Puigcerdà, a la persona o entitat que ha treballat per la cultura de Puigcerdà. També es lliuren els premis literari i fotogràfic.

EL LICEU A PUIGCERDÀ. L’acte de presentació de la Setmana Cultural ha comptat també amb la presència del director de màrqueting del Liceu Òpera de Barcelona, Agustí Filomeno. Aquest ha aprofitat la presentació dels actes de la Setmana Cultural per a explicar la iniciativa “Liceu a la Fresca” que es podrà veure i gaudir a Puigcerdà el dia 18 de juliol durant la Festa Major. Aquest acte consistirà amb la projecció de l’òpera de Verdi, La Traviata, al Pati del Museu Cerdà. L’òpera es podrà veure simultàniament al Liceu, en directe, i projectada a 15 ciutats de Catalunya, entre les quals hi haurà Puigcerdà.

Enllaços:

AGENDA MUNICIPAL:

http://www.puigcerda.cat/gaudeix/agenda-mes-de-febrer/agenda-juliol-2015

ACTES DE LA SETMANA CULTURAL:

http://www.puigcerda.cat/cultura/setmana-cultural-del-roser

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s