Estiu d’activitats a la central solar de Themis, a Targasona

Plaques solars a l'accés de Themis.

Plaques solars a l’accés de Themis. (J.P.)

Per obrir-se al públic i donar-se a conèixer, encara més, la central solar de Themis ha confeccionat un programa d’activitats de cara aquest estiu obertes a totes les edats i a uns preus reduïts. Themis Solaire Innovation, a Targasona, és, segons els seus impulsors, una plataforma multi-tecnològica de recerca i desenvolupament en el camp de l’energia solar.

Des d’aquest cap de setmana i fins el 30 d’agost, la central posa al servei dels seus visitants unes visites guiades que us acosten les diferents tecnologies que conformaran les futures centrals elèctriques. A més, per els més joves, dels 6 als 17 anys, hi haurà una activitat molt més divertida com és un circuït amb karts electro-solars. També, per tancar aquest programa d’iniciatives, la central de Themis obre l’espai anomenat “Didacsol”, que apropa d’un forma didàctica i experimental tots els aspectes relacionats amb l’energia solar, així com la seva aplicació.

La central solar de Themis, de fet, té oberta al públic, tot l’any, una interessantíssima exposició dedicada a l’energia solar. Aquesta instal·lació és de visita obligada per a tots aquells que estiguin interessats en conèixer els últims avenços en la recerca i el desenvolupament i la innovació en aquest camp i així com l’ús que ha tingut el sol per a diferents cultures al llarg de la civilització. Actualment, Themis Solaire Innovation, és principalment un centre de recerca, com explica el portaveu d’aquest complex, Gauthier Pépin. Però també ofereix i lloga a les empreses i col·lectius que ho desitgin, dues sales -una d’elles amb capacitat per a 150 persones i projectors- per a l’organització de congressos, conferències o esdeveniments puntuals.

Una vista general de les oficines centrals i àrea d'exposició de la instal·lació de Targasona.

Una vista general de les oficines centrals i àrea d’exposició de la instal·lació de Targasona. (J.P.)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s