La Universitat d’Estiu Ramon Llull de Puigcerdà inaugura curs amb excel·lent

Conferència inaugural de la Universitat d'Estiu de Puigcerdà. (J.P.)

Conferència inaugural de la Universitat d’Estiu de Puigcerdà. (J.P.)

La Universitat d’Estiu Ramon Llull de Puigcerdà va inaugurar ahir a la nit la dissetena edició de la setmana universitària de Cerdanya amb una conferència inaugural que va anar a càrrec del doctor Eduard Estivill. Davant una nombrosa assistència -la sala de conferències del Museu Cerdà era ple de gom a gom-, Estivill va donar una lliçó magistral del son i va parlar dels problemes derivats d’un descans inadequat. “Dormir bé per viure millor” era el títol de la conferència que Estivill va anar desenvolupant durant la seva intervenció, sempre des de un to afable i molt pedagògic.

El doctro Eduard Estivill, moments abans d'iniciar la conferència inaugural de la Universitat d'Estiu Ramon Llull de Puigcerdà. (J.P.)

El doctor Eduard Estivill, moments abans d’iniciar la conferència inaugural de la Universitat d’Estiu Ramon Llull de Puigcerdà. (J.P.)

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, el president de l’AuCer, Francesc Armengol i la secretària general de la Ramon Llull i directora de la universitat d’estiu, Anna Berga. Aquesta, en el torn dels parlaments, va voler destacar que Puigcerdà és l’única programació de la Ramon Llull fora del seu àmbit i que hi ha tres factors que ho han fet possible: el compromís polític local, la implicació del teixit de Puigcerdà i l’aposta que n’ha fet la Llull.

VIDEO ANNA BERGA, RECTORA UNIVERSITAT D’ESTIU LLULL DE PUIGCERDÀ:

Així, doncs, ahir va arrencar la universitat d’estiu. Seran 14 cursos amb més de 350 inscrits i un seguit d’activitats paral·leles. Com a novetats més destacades, l’AuCer ha programat en aquesta edició la universitat d’Estiu Júnior. La setmana universitària de Puigcerdà finalitza el dia 18.

Hi ha cursos per a tots els gustos (els podeu consultar a www.aucer.org). Cursos generals, de salut i benestar, de creixement personal i amb temàtica cerdana, com ara el curs d’introducció pràctica a l’arqueologia que es porta a terme al Castellot de Bolvir.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s