Conveni per consolidar el projecte de centre comercial a cel obert de Puigcerdà

Moment dela signatura del conveni a l'Ajuntament de Puigcerdà. (Premsa)

Moment dela signatura del conveni a l’Ajuntament de Puigcerdà. (Premsa)

El director general de Comerç, Josep Maria Recasens, l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, i la presidenta de la l’Associació comarcal de comerciants de la Cerdanya, Marina Clot, han signat un conveni de dinamització comercial per impulsar el projecte local de centre comercial a cel obert.

Una de les prioritats del Departament d’Empresa i Ocupació en matèria de comerç és potenciar la cooperació entre les petites i mitjanes empreses comercials que contribueixen a la renovació de l’activitat comercial, impulsar la renovació i la innovació en el sector i vehicular la col·laboració amb altres administracions per a la dinamització dels centres comercials urbans. L’objectiu d’aquest programa és donar suport als ajuntaments i les associacions de comerciants de Catalunya per la consolidació dels Centres Comercials a Cel Obert de Catalunya (CCCO).

A Puigcerdà, el pla d’actuacions, impulsat per l’Associació comarcal de comerciants de la Cerdanya, contempla accions com les accions de promoció per Carnestoltes, la Festa del Trinxat, Setmana Santa, Sant Jordi i la Segona Pasqua, el Bustiatge comarcal, Sant Joan, la targeta de fidelització, la iniciativa Compra de Nit, els Carros de Compra i la Campanya de Nadal.

En el marc del conveni, el Departament d’Empresa i Ocupació –a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda- i l’Ajuntament de Puigcerdà es comprometen a col·laborar en la difusió, promoció i coordinació d’aquest pla d’actuacions. El pressupost total del pla d’actuacions és de 18.789 euros. El Departament d’Empresa i Ocupació –a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)- aporta al projecte una subvenció de 11.273 euros en el marc del pla d’incentius.

(Extret nota de premsa de la Generalitat de Catalunya)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s