El somni continua a Cerdanya; arriba la Dream Runners

Arriba a Cerdanya una nova edició de la Dream Runners (www.dreamrunners.org) , prevista per aquest proper dia 15 d’agost, a Puigcerdà (www.puigcerda.cat) . Aquesta prova “córrer per un somni”, dedicarà els diners recaptats en les inscripcions i les donacions, a la finalització del projecte de salut materno infantil que l’ONG IPI-Cooperació (www.ipi-cooperacio.org) està desenvolupant a Etiòpia. El projecte preveu la construcció d’una maternitat, i dotar-la d’equipament, la formació del personal sanitari de tots els centres de salut de la demarcació de Wollo, la recollida de dades i el treball de camp amb les comunitats rurals per conscienciar-les de la importància de donar a llum en un centre de salut, tot involucrant a les llevadores tradicionals.

La carpa de la Dream Runners, aquest matí a Puigcerdà. (J.P.)

La carpa de la Dream Runners, aquest matí a Puigcerdà. (J.P.)

“En aquests moments hi ha el 85% del projecte desenvolupat. Ens falta un últim impuls i pensem que amb la DreamRunners de cerdanya aconseguirem uns 14.000 euros dels 50.000 euros que encara ens falten”, ha explicat Santi Llensa, president de la Fundació IPI Cooperació, present aquest matí a la vela de la cursa que hi ha hagut instal·lada a la plaça de Santa Maria de Puigcerdà. Els voluntaris de la Dream Runners de Cerdanya han estat avui recollint les inscripcions dels corredors. Una part dels diners obtinguts seran destinats a entitats socials de Puigcerdà i Cerdanya. L’organització a Cerdanya, la coordinadora de la qual és Diana Aguilar, mobilitza aquests dies uns 120 voluntaris. Les inscripcions també es poden fer per internet.

La cursa té diferents modalitats i diferents categories. Les col·laboracions oscil·len entre els 5 i els 15 euros.

En el projecte de Wollo, del que també és partner la fundació Probitas, hi participen UNICEF, Pathfinder i el Ministeri de Salut d’Etiòpia.

La iniciativa de la Fundació IPI Cooperació, amb la posada en escena de les Dream Runners per a la recaptació de fons per a destinar-ho a projectes socials, s’escampa com una gota d’oli i ja hi ha proves a Puigcerdà, Mataró, Manresa, Andorra, Barcelona, Tona i La Seu d’Urgell, entre altres.

ENLLAÇOS:

http://dreamrunners.org/es/cursa/iii-cursa-dream-runners-puigcerda

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s