Osséja té les claus dels clàssics en el seu festival de música

Phillippe Argenty, director del Festival, fill d'Osséja.

Phillippe Argenty, director del Festival, fill d’Osséja.

Phillippe Argenty, fill d’Osséja (Oceja) és actualment un dels joves músics cerdans de més futur. Ell, fidel als seus orígens, tot i que porta uns anys de residència a tocar de París, organitza des de fa 9 anys els concerts Les Clés du Classique (www.lesclesduclassique.com)

Aquest dilluns comença el festival que ofereix un total de 8 concerts, entre demà dilluns dia 10 d’agost i el dia 17 d’agost. Diu ell, director del Festival, en la presentació dels concerts “aquest any us proposem de descobrir músics vinguts d’arreu i de tots els horitzons”. És així com en el programa hi ha presència de música flamenca, amb la formació “Quartet Las Migas” (www.lasmigas.com), el tango argentí amb el “Quintet Dequera” (www.facebook.com/quintetodequera) o la pianista coreana Klara Min (www.klaramin.com), entre altres. El propi Argenty forma part d’algunes de les formacions que integren el programa del festival.

Els concerts es duen a terme a la sala de festes o a l’església d’Osseja; al Museu de la Cerdanya, a Sainte Léocadie (Santa Llocaia), o a l’església de Saillagouse (Sallagosa). Aquest festival té caràcter transfronterer tenint en compte que l’últim dels concerts tindrà lloc a l’església de Bolvir.

Reclam publicitari instal·lat a l'entrada de la localitat cerdana. (J.P.)

Reclam publicitari instal·lat a l’entrada de la localitat cerdana. (J.P.)

Per a més informació, consulteu el web del festival.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s