ESPECIAL ELECCIONS: Poca Cerdanya en les eleccions del 27-S

Els dos candidats de la llista de Junts x sí, Ester Cumplido i Ramon Moliner. (J.P.)

Els dos candidats de la llista de Junts x sí, Ester Cumplido i Ramon Moliner, fotografiats a Alp. (J.P.)

De les 23 llistes o candidatures que es presenten a les eleccions del Parlament de Catalunya, a les demarcacions de Girona i Lleida, del proper dia 27 de setembre, només 4 d’elles inclouen algun candidat de Cerdanya. D’aquestes 4 llistes, 3 són a la demarcació de Girona (Junts x sí i Unió Democràtica de Catalunya i Partit Popular) i una de Lleida (Junts x sí). És a dir. Del total de persones que integren aquestes 23 candidatures, que són 473 candidats, només hi ha 4 candidats cerdans: Ramon Moliner (CDC) i Ester Cumplido(ERC) a la llista de Junts x sí; Fèlix Isern, a la llista d’Unió i Meritxell Forment pel PP. Els dos primers són d’Alp. Moliner és l’alcalde i president del Consell Comarcal de la Cerdanya, mentre que Cumplido és propietària d’un establiment d’hostaleria. Isern, el candidat d’Unió, és veí de Ger i aparellador. Ha estat regidor i cap de gabinet del Consell Comarcal de la Cerdanya, entre moltes altres responsabilitats i activitats en l’àmbit associatiu. Forment, dependenta, és de Puigcerdà i des de fa dos anys treballa a Barcelona. Als candidats els hem proposat una entrevista. Les anirem publicant, una darrera l’altre, en aquest bloc.

Isern, fotografiat aquest cap de setmana, a tocar de Ger. (J.P.)

Isern, fotografiat aquest cap de setmana, en un indret de Cerdanya, a tocar de Ger. (J.P.)

La candidata del PP, amb el cap de llista per Girona, Enric Millo, a Puigcerdà, aquest diumenge. (J.P).

La candidata cerdana del PP, amb el cap de llista per Girona, Enric Millo, a Puigcerdà, aquest diumenge. (Arxiu).

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s