Campanya a facebook contra la Colla Gegantera de Puigcerdà

Pàgina web de la colla gegantera.

Pàgina facebook de la colla gegantera.

Un vídeo penjat a la xarxa, de la Colla Gegantera de Puigcerdà, de la sortida feta aquest cap de setmana a Torrejon de Ardoz, a Madrid, ha aixecat molta mala maror en diferents sectors de la Vila. El vídeo (que podeu veure al facebook de dcerdanya), recull un moment de la sortida, amb tots els integrants de la colla aplegats amb els gegants plantats darrera. I se sent l’himne espanyol interpretat per una gralla que, segons han confirmat fonts properes a la colla, és tocada per un dels membres de la formació gegantera. Fins i tot, amb la forma com estan posats els integrants de la colla, amb les samarretes vermelles i grogues, s’identifica clarament la bandera espanyola.

El vídeo ha circulat per les xarxes socials i en poc temps s’ha organitzat una campanya a través del facebook reclamant que la Colla deixi de representar la Vila de Puigcerdà. El vídeo ha estat visionat per centenars de persones i compartit en diferents pàgines personals de facebook. Alguns dels comentaris demanen la dimissió del cap de colla mentre que d’altres recorden que l’entitat està subvencionada per l’Ajuntament de Puigcerdà. Hi ha qui recorda que l’entitat mai no ha volgut portar la senyera, quan se’ls hi ha demanat que ho fessin. I hi ha hagut qui proposa denunciar aquesta situació a l’Agrupació de Colles de Geganteres de Catalunya .

Aquest mitjà ha intentat, en reiterades ocasions, contrastar aquesta informació amb l’actual president i cap de colla de l’entitat, Rafael Jiménez (el telèfon que apareix a la pàgina web de la Coordinadora de Colles Geganteres de les Comarques Gironines). Amb tot, no ha estat possible.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s