Puigcerdà i Cerdanya, escenaris d’un anunci per a una empresa sud-americana

Un dels moments del rodatge a Puigcerdà, aquesta tarda. (J.P.)

Un dels moments del rodatge a Puigcerdà, aquesta tarda. (J.P.)

Productora catalana busca un escenari per a fer el rodatge d’un anunci per encàrrec d’una empresa sud-americana. Busquen un estany, en concret, entre altres requisits. I estan valorant la possibilitat de Banyoles. O potser Puigcerdà. “Què teniu més?”, demanen. I l’Ajuntament de Puigcerdà, que ha rebut la instància de la productora Mirinda Fils, té l’encert de derivar aquesta qüestió tant “tècnica, professional i especialitzada”, a algú que en el territori sap d’això: Cerdanya Film Commission.

La qüestió és que l’entitat Cerdanya Film Commission prepara per aquesta productora, en un temps rècord, un recorregut, una ruta per diferents escenaris de Cerdanya. Els prepara un dossier de platós possibles. I, voilà, aquí els tenim.

Mirinda Film (http://www.mirindafilms.com) ha fet avui (dilluns, dia 26) i demà dimarts, el rodatge de l’anunci a casa nostra. Primer a Puigcerdà, amb les places de Santa Maria i dels Herois ocupades per un dia, per llums, càmeres i actors. I molta expectació. Demà, continua el rodatge a Bellver de Cerdanya i a la Molina, explica el responsable de la Cerdanya Film Commission, Jordi Forcada.

Les xifres són, uns 40 actors, dels quals 30 són extres triats a Cerdanya. A banda, hi ha l’aportació econòmica al territori amb els allotjaments, més menjars, més serveis, més restaurants, més…

L’entitat Cerdanya Film Commission (www.filmcerdanya.cat), vinculada al Grup de Recerca de Cerdanya, fa molt temps que explica que la indústria i la producció audiovisual pot ser una eina molt profitosa per a la comarca, des de diferents àmbits. L’any 2008 va impulsar el projecte i fa 4 anys va oferir un catàleg de localitzacions i serveis.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s