Un carnet jove cerdà en línia ascendent i, ara, transfronterer

Laura Ibañez, responsa de l'oficina de Joventut del Consell Comarcal de la Cerdanya. (J.P.)

Laura Ibañez, responsa de l’oficina de Joventut del Consell Comarcal de la Cerdanya. (J.P.)

El servei de Joventut del Consell Comarcal de la Cerdanya va posar en funcionament, a principi d’any, un carnet de descomptes pensat per a joves de 12 a 30 anys. Ha passat poc mes de mig any i el ressò que ha obtingut el carnet és “molt satisfactori”, segons els tècnics de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal. “El creixement ha estat constant. Gràcies a la difusió des dels mitjans locals i comarcals, i l’efecte boca-orella, el carnet ha guanyat molts adeptes. Els que s’inscriuen ho fan perquè els ho ha explicat un amic, per exemple. I igual passa amb els establiments o serveis de Cerdanya que s’adhereixen al projecte”, expliquen des de l’Àrea de Joventut.

El carnet de descomptes joves està pensat per a cerdans i actua només dins de l’àmbit de Cerdanya. Fins ara ja s’han afegit a la iniciativa una vintena d’establiments i serveis, de diferents rams i sectors. Com a beneficiaris, el carnet cerdà ja compta amb desenes de joves.

L’augment de la demanda i la difusió que està aconseguint el carnet no ha passat desapercebut a l’alta Cerdanya i, fa pocs dies, l’estació d’esquí de Porté Puymorens s’ha adherit a la iniciativa. “Aquest escenari no l’havíem previst i estem molt contents perquè ampliem així el projecte a tota la Cerdanya. Així que acollirem les empreses de l’alta Cerdanya que puguin estar interessades en aquests descomptes”, han explicat les mateixes fonts.

Els joves que vulguin acollir-se als descomptes del carnet han de justificar la seva residència a qualsevol dels municipis de Cerdanya presentant l’empadronament. Pel que fa els establiments i serveis que vulguin participar d’aquest projecte, han d’omplir una sol·licitud d’adhesió i expressar quin és el tant per cent de descompte que volen oferir als joves que es presentin amb el carnet. Els establiments, negocis i serveis adherits tenen una identificació que ho acredita.

cartell_descomptes

El cartell i el carnet que s'utilitzen en el programa de descomptes. (J.P.)

El cartell i el carnet que s’utilitzen en el programa de descomptes. (J.P.)

.- Establiments adherits:

Gasolinera Armengol

Xarcuteria Rolland

Cerdanya Resort

Fabra Motor

Tallers Electromecànics Jordi Gallifa

Vega Bertran

El taller del gourmet

Kuinu x tu

La Granja d’Alp

Pizza Stick

Sushiohh!

Segalia Cerdanya

Estètica Bellver

Magda Perruqueria

Charles Blue

Charles Casual

Els Tres Pins

Club Esportiu Pyrene

Dansart Cerdanya

Psicina municipal d’Alp

360skiers

Bellfisio Centre Fisioteràpia

Centre Òptic Cerdanya

Dentalp

Estació d’esquí de Porté Puymorens

.- Enllaços informació:

http://www.cerdanya.cat/index.php/joventut-menu

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s