Voluntaris de la Dream Runners, GRÀCIES!

Dream Runners 2015. Cursa 10.000 m.

Sortida d’una de les edicions de la Dream Runners de Puigcerdà. Foto: Dream Runners

Els organitzadors de les curses Dream Runners de la Fundació Ipi Cooperació organitzen, aquest diumenge, la Festa del Voluntariat. “Serà un acte d’agraïment a totes les persones que han col·laborat en les quatre edicions de les curses solidàries. Ho volíem organitzar abans, però buscàvem fer alguna cosa especial. I no ha estat fins aquest any que gràcies a la col·laboració de l’estació de La Molina i TS Aventura podrem oferir un programa extens d’activitats per a tots els voluntaris en una jornada que volem que sigui especial per a tots”, ha explicat la directora de la cursa de Puigcerdà, Diana Aguilar. “I una bona manera de carregar les piles per a la cinquena edició que ja tenim al caure”, ha afegit.

La Festa del Voluntariat serà aquest diumenge, dia 23 de juliol, a La Molina. Els voluntaris que vulguin ser-hi presents podran fer tot tipus d’activitats des del tubing, passeig amb barca, telecabina, piscina, passeig amb burro i circuit d’aventura, entre altres. Durant el dia, la Fundació IPI-Cooperació enregistrarà el vídeo promocional de la cinquena edició de la cursa. Al final del matí, hi haurà un dinar per a tots els voluntaris que hagin assistit a l’esdeveniment.

Oberta la inscripció de la cinquena edició
Ja està obert el període d’inscripció per l’edició d’aquest any. La Dream Runners de Puigcerdà se celebrarà el proper dia 15 d’agost. De fet, segons detalla el web de les proves solidàries, en aquests moments ja hi han més de 300 corredors inscrits. La cursa compta amb 8 categories diferents, obertes a tots tipus de recorreguts i de participants, des dels més petits als més atletes. La quarta edició de la Dream Runners es va quedar a les portes dels 2.000 inscrits.

Dream runners02

Recollida de les inscripcions per participar a la prova solidària, en un estand ubicat a la plaça de Santa Maria de Puigcerdà. Foto: DCerdanya/Jordi Pardinilla

L’objectiu principal de la cursa solidària és recaptar fons que es destinen al projecte de salut maternoinfantil desenvolupat per la fundació IPI-COOP a Etiòpia -en aquesta iniciativa també són col·laboradors la Fundació Probitas, UNICEF, Pathfinder i el Ministeri de Salut d’Etiòpia- i, enguany, a la Creu Roja Cerdanya. El repartiment de la recaptació és un 70% pel projecte maternoinfantil i la part restant per a l’entitat cerdana. Amb les inscripcions i les donacions de l’any passat es van poder obtenir uns 20.000 euros.

La Dream Runners està organitzada per l’Ajuntament de Puigcerdà amb el suport de la Fundació IPI Cooperació, el Club Poliesportiu Puigcerdà, l’Ajuntament d’Alp, el Consell Comarcal de la Cerdanya, la Llar d’Infants Alpi, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, i compta amb la col·laboració de nombrosos patrocinadors. L’organització d’aquesta activitat és possible gràcies a la col·laboració d’un centenar de voluntaris que fan diferents tasques tant el dia de la prova com els dies anteriors. Durant aquestes quatre edicions de la cursa, la Dream Runners ha tingut la sort de poder comptar amb centenars de col·laboradors.

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s