El Festival de Música de la Cerdanya arrenca aquest dissabte amb “Manel”, a Llívia

“Manel” inaugura aquest dissabte, 29 de juliol, a les 23,00 hores, el Festival de Música de la Cerdanya. El concert es farà al Parc de Sant Guillem de Llívia i serà gratuït. Aquest certamen de música que arrenca dissabte tindrà continuïtat en el calendari fins el 30 de setembre i oferirà un total d’11 concerts, 4 dels quals són gratuïts. La resta dels concerts tenen el preu d’entrada a 20 euros.

elsmanel

Aquesta és la primera edició del festival que conjuntament organitzen els ajuntaments de Puigcerdà i de Llívia i que substitueix el Festival de Música de Llívia. Així, la programació manté, principalment, una cartellera de concerts de música clàssica però inclou música de jazz i musica pop rock catalana.

“Manel” enceta aquesta primera edició del Festival, un certamen que ofereix una programació de nivell i qualitat; GIOorquestra, l’Orquestra Simfònica del Vallès (que farà tres concerts), Andrea Motis, Amadeus Chamber Orchestra de Polònia (que repeteix dos dies), la Vella Dixieland, Txarango i el Cor de Cambra de la Diputació de Girona conformen un cartell de prestigi.

El festival organitzat pels dos ajuntaments compta amb el suport i la col·laboració de les Joventuts Musicals de la Cerdanya, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i l’Obra social de la Caixa.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s