Das i La Guingueta d’Ix organitzen la primera Fira Literària Transfronterera

Les localitats de Das i la Guingueta d’Ix (Bourg-Madame) organitzen la primera Fira Literària Transfronterera. La trobada se celebrarà el dissabte dia 5 d’agost i comptarà amb parades d’editorials i la participació de diferents escriptors. Al matí, la Fira es farà a la Guingueta d’ix i a la tarda es traslladarà a la localitat de Das. Els actes a la localitat de la baixa Cerdanya es concentraran, en principi, a l’exterior i a l’interior de la Casa del Comú.

casa del comu das

Façana principal de la Casa del Comú de Das. La sala d’actes i el pati exterior acollirà la Fira. Foto: DCerdanya/Jordi Pardinilla

Segons ha detallat el tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Das, Lluís Mas, la fira és la continuïtat de la iniciativa que es va portar a terme l’any passat, coincidint amb els actes de celebració del 125è aniversari de la Casa del Comú de Das. “Aquella experiència va ser ben valorada i, enguany, ens va semblar que podríem ampliar la idea. Els ho vaig proposar a l’Ajuntament de la Guingueta d’Ix, ho van trobar oportú de fer-ho plegats i així ha estat”, explica Mas.

Amb Maria Antònia Oliver

La Fira a Das comptarà amb la presència de l’escriptora mallorquina, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Maria Antònia Oliver, distinció que va rebre l’any passat. L’escriptora, guanyadora de múltiples distincions, estarà acompanyada d’escriptors locals com ara Sandra Adam, Alfons Brosel, Joan Obiols, Manel Figuera o Alfred Pérez-Bastardas, entre altres, que presentaran els seus darrers volums. De les editorials presents destaca Edicions Salòria, especialitzada en la publicació de llibres de temàtica o autors pirinencs.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s