Pep Vivas completa la meitat de la travessa del Canal de la Mànega

pepvivas01

El nedador Pep Vivas, la setmana anterior, a la piscina de la Molina. Foto: DCerdanya/Jordi Pardinilla

El nedador de Puigcerdà, Pep Vivas, no ha pogut completar la travessa del Canal de la Mànega, en una temptaviva que havia començat a les cinc d’aquesta matinada de dimarts. Vivas ha hagut de retirar-se després de prop de 4,30 hores nedant en aigües de l’Atlàntic, entre Dover i un punt indeterminat de la costa francesa, com a conseqüència d’uns problemes físics i de trobar-se indisposat. Vivas ha realitzat la meitat del trajecte (ha fet 19 dels 40 quilòmetres que està marcada la ruta). La temperatura de l’aigua ha oscil·lat entre els 16 i els 18 graus. La travessa s’ha pogut seguir en directe a través de la pàgina web de la Channel Swimming Association: http://www.channelswimmingassociation.com/pilots/pathfinder

Travessa solidària

L’altra objectiu d’aquesta iniciativa personal era (i és) recaptar diners per la investigació de la Rabdomiosacorma. Es pot trobar més informació en el bloc: http://www.elmeugradesorra.org/ca/repte/7700/cerdanya-a-bracam-english-channel-2017, on es poden fer, també, les donacions. Els fons obtinguts anirà a l’Hospital de Sant Joan de Déu: http://www.hsjdbcn.org, a través de l’Associació Contra el Rabdomiosarcoma (càncer del desenvolupament) . Per conèixer més del projecte de solidaritat al voltant de la lluita contra el rabdomiosarcoma, podeu visitar aquest mateix bloc: https://dcerdanya.com/2016/01/09/exitosa-iniciativa-duna-familia-cerdana-en-pro-de-la-investigacio-del-cancer-rabdomiosarcoma 

L’esforç del nedador no s’ha vist compensat amb la finalització de la travessa. No obstant, en el segon dels objectius, Vivas manté la seva iniciativa de recaptar fons (es manté la campanya uns 30 dies més), quan ja es porten uns 2.000 euros recaptats.

Preparació de 2 anys

Vivas -expert nedador en aigües obertes- portava dos anys de preparació amb més de 1.200 quilòmetres acumulats a les espatlles -amb l’assessorament de l’entrenador Jacques Tuset (Aqualove Sauvatage)- i que va fer, en aquest temps, a llocs tant diversos com els embassaments de la Baells, Sant Ponç o la Llosa del Cavall, entre altres. “Ja tornarem en una altra ocasió. Moltes gràcies pel vostre suport”, ha estat una de les frases que s’ha pogut llegir aquest migdia de dimarts en el facebook d’una persona molt propera a Vivas i que, de fet, l’ha acompanyat, aquests dies, en aquest projecte esportiu i solidari.

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s