El Festival de Cinema ja comptabilitza més d’un miler d’espectadors

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya porta ja més d’un miler d’espectadors. “Aquestes xifres demostren l’interès de la comarca per la programació d’enguany i suposen un nou rècord d’assistència”, segons ha valorat l’organització del festival. L’organització espera que les sessions de cap de setmana presentin el cartell de “sold out”.

cartellfestival

El cartell del Festival d’aquest any. Foto: arxiu

“La Chana”, protagonista aquest divendres
Un dels films a projecció culpables d’aquest increment d’assistència serà el premiat documental “La Chana” (Dir Lucija Stojevic), que apropa la història de l’Antonia Santiago Amador, La Chana, ballarina autodidacta i un dels mites del flamenc. La projecció serà aquest divendres a les 19.30 h i queden les últimes entrades disponibles a través del portal web del festival http://www.cerdanyafilmfestival.cat.

La-Chana_4

Escena de “La Chana”. Foto: arxiu.

El programa de cap de setmana, centrat en els curtmetratges, clourà amb la Sessió del Públic, on aquest votarà en directe 5 propostes seleccionades. Els films “Elegía” (Alba Tejero), “Anatema” (Geni Lozano), “Madres de Luna” (Alicia Albares), “Hasta mañana” (Daniel Torres) i “Los pestiños de mamá” (Marta Díaz) competiran pels premis econòmics del festival. Els films seran presentats pels seus directors just abans de cada projecció i hi ha confirmada la presència d’alguns dels actors participants, com Francesc Orella (conegut per la sèrie Merlí i protagonista del film Anatema), Claudia Molina o Santi Bayón.

L’entrada a totes les activitats i projeccions serà totalment gratuïta amb aforament limitat i controlat. Aquest any s’ha de reservar l’entrada a través de la pàgina web del festival (https://www.ticketea.com/entradas-festival-cerdanya-film-festival/) o adquirir-la directament a l’entrada del Museu Cerdà, sense cap cost.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s