Compte enrere per a una nova edició de la Dream Runners Puigcerdà

Compte enrere per a una nova edició de la Dream Runners Puigcerdà. Serà la cinquena convocatòria d’aquesta cursa solidària que se celebra aquest dimarts, 15 d’agost, i que ja compta amb uns 700 inscrits (sense comptabilitzar els participants que s’hagin apuntat a la prova a les oficines de turisme de Puigcerdà i la Cerdanya).

Dream Runners 2015. Cursa 10.000 m.

Participants de la Dream Runners de Puigcerdà. Foto: Dream Runners

La cursa arrenca a les 9,30 hores, amb sortida i arribada a la zona de l’estany i el Parc Schierbeck. Hi haurà una cursa de 10 quilòmetres, una caminada popular i diverses proves infantils. En la distància dels 10 quilòmetres, el circuit combinarà trams de pista i trams d’asfalt. La cursa serà cronometrada i amb xip. Hi haurà premis pels guanyadors de cada categoria. Les inscripcions és poden fer a través dels webs www.puigcerda.cat/esports i www.dreamrunners.org. També es poden fer inscripcions presencials a les oficines de turisme de Puigcerdà i de la Cerdanya i a la carpa instal·lada a la plaça Santa Maria-Herois de Puigcerdà (dies 12, 13 i 14 d’agost). Enguany s’espera que hi hagi entre 1.500 i 2.000 participants, aproximadament, en la línia de les inscripcions rebudes en les dues últimes edicions, segons han apuntat des de l’organització. Els inscrits podran recollir la bossa del corredor el dilluns, 14 d’agost, a la plaça Santa Maria (de 10 a 19 h), i el dimarts, 15 d’agost, al llac de Puigcerdà (de 8 a 9 h). Tots els participants rebran la bossa del corredor i una samarreta commemorativa.

L’objectiu principal de la cursa és recaptar fons que es destinen al projecte de salut materno-infantil desenvolupat per la fundació IPI-COOP a Etiòpia -en aquesta iniciativa també són col·laboradors la Fundació Probitas, UNICEF, Pathfinder i el Ministeri de Salut d’Etiòpia- i, enguany, a la Creu Roja Cerdanya. El repartiment de la recaptació és un 70% pel projecte materno-infantil i la part restant per a l’entitat cerdana. Amb les inscripcions i les donacions de l’any passat es van poder obtenir uns 20.000 euros.

La Dream Runners l’organitza l’Ajuntament de Puigcerdà amb el suport de la Fundació IPI Cooperació, el Club Poliesportiu Puigcerdà, l’Ajuntament d’Alp, el Consell Comarcal de la Cerdanya, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, i compta amb la col·laboració de nombrosos patrocinadors i espónsors.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s