Guils de Cerdanya organitza el primer Festival de Titelles

Companyia eLe

Els titelles de la Companyia eLe. Foto: Renaud Fourcade

Guils de Cerdanya organitza aquests propers dies 14 i 15 d’agost, el primer Festival de Titelles. La intenció és consolidar aquesta activitat i convertir-la en un referent de les activitats que se celebren a l’estiu a la comarca. La primera edició compta amb la participació de titellaires i de companyies de primer nivell a Catalunya, com són L’Estenedor Teatre, Companyia Ele, Jordi Bertran i la Companyia Mercè Framis (Teatre d’Ombres).
Totes les actuacions es concentren a la tarda i a la nit, a partir de les 17,00 hores i de les 21,30 hores, al local social de Guils de Cerdanya. És una activitat gratuïtat i oberta a tots els públics. “És una proposta que sabem que té un públic que ho espera. És idoni per a les famílies i pensem que a la tarda, i a primera hora de la nit, s’escau a la perfecció per engrescar a pares, mares i fills”, explica la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Guils de Cerdanya, Montse Ribot. “A banda, serà la primera vegada que s’organitzi a Cerdanya aquesta activitat en el marc d’un festival, amb programa propi i exclusivament dedicat només als titelles. La nostra voluntat és fer d’aquest festival una proposta estiuenca a la comarca, amb activitats paral·leles i vinculades als titelles, com ara tallers o un mercat. I, també, amb la pretensió de fer créixer el programa dins de les nostres possibilitats”, ha detallat Ribot.

frat_i_tit - Jordi Betran Circus

Jordi Bertran portarà el seu espectacle Circus a Guils de Cerdanya. Foto: Jordi Bertran

El primer Festival de Titelles de la Cerdanya comptarà amb titelles de guant o putxinel·lis, titelles de fil o marionetes i titelles de tija. Són companyies veteranes i d’un llarg recorregut, amb més de 30 i 40 anys, la majoria d’elles. La Companyia eLe, per contra, és més recent en el temps (2104), formada en el Taller de Marionetas de Pepe Otal.

PROGRAMA DEL FESTIVAL:

 

anuncimodificat

Programa de les actuacions. Foto: Comissió de Festes de Guils de Cerdanya

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s