Nou rècord en la VerticALP Sky Race, entre Alp i la Tosa

Pere Rullan va establir, aquest diumenge, un nou rècord en l’ascens en la prova de la VerticALP Sky Race, des de la localitat d’Alp al cim de la Tosa o Pedró dels Quatre Batlles. El guanyador de la cursa va necessitar 1 hora i 48 segons per fer els 7,4 quilòmetres de la prova, amb 1.400 metres de desnivell. La VerticALP Sky Race, que enguany ha estat la quarta edició i que forma part de les curses que s’organitzen en el marc de les Ultra Cerdanya, ha aplegat en la present edició més de 300 corredors.

Gisela Carrión

Gisela Carrión, vencedora en la VerticALP d’aquest passat diumenge. Foto: UltraCerdanya

Gisela Carrión ha estat la vencedora en la categoria femenina i ha fet l’ascens en 1 hora, 15 minuts i 52 segons. El podi femení l’han completat Sílvia Zúñiga (1:19:30) i Ona Castellsagué (1:20:31). En el cas de la prova masculina, el segon i tercer classificat han estat Marc Sabater (1:01:47) i Gerard Españó (1:02:44).

pere rullan marc sabater

Pere Rullan (esquerra) i Marc Sabater, primer i segon classificats, respectivament. Foto: UltraCerdanya

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s