Das instal·la radars de velocitat a la carretera del Túnel del Cadí, al seu pas pel nucli

L’Ajuntament de Das ha pres la decisió d’instal·lar radars de velocitat a la carretera d’accés al Túnel del Cadí (E9 – C-162), al seu pas pel nucli de la població cerdana. La mesura, que s’ha pres amb el consens de l’empresa concessionària i dels organismes competents de la Generalitat de Catalunya, es farà efectiva en els propers dies. Les càmeres ja han estat adquirides i arribaran en els propers dies, segons han fet saber des del consistori de Das.

das01

Vehicles circulen per la C-162, al seu pas pel nucli de Das. Foto: Jordi Pardinilla

L’alcalde de Das, Enric Laguarda, ha explicat que l’Ajuntament es veu obligat a prendre aquesta decisió davant “l’actitud negligent de molts conductors que circulen per aquest tram, considerat com a via urbana, a una velocitat molt elevada”.

das02

Un camió enfila la C-162, en direcció el Túnel del Cadí, al seu pas pel nucli de Das. Al fons, la senyal recorda que està prohibit circular a més de 50 quilòmetres/hora. Foto: Jordi Pardinilla.

Laguarda ha manifestat que els dos radars es col·locaran als dos extrems de la via. La inversió dels dos ginys, que supera els 10.000 euros, els pagarà l’Ajuntament de Das. “Cal posar remei perquè qualsevol dia tindrem un accident greu i s’emportaran algun veí per endavant. Tot i que la senyalització indica de forma clara que està prohibit circular a més de 50 quilòmetres l’hora, hi ha molts conductors que passen amb els seus cotxes a tota velocitat”, ha dir el president municipal.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s