Jornada de cooperativisme alimentari i producció ecològica a Puigcerdà

“Una jornada d’intercanvi d’experiències. Una jornada per incentivar o estimular nous projectes en el sector de la producció ecològica i el cooperativisme”, explica Roger Molins, responsable de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Cerdanya per exposar els motius de la jornada de cooperativisme i producció ecològica que s’organitza el dia 28 de setembre a la seu del Consell Comarcal de la Cerdanya.

CARTELL_coop alimentari02

Cartell de la jornada. Foto: Consell Comarcal de la Cerdanya.

A la jornada, que s’inicia a les 12 del migdia, hi participaran productors de Biolord (cooperativa de producció ecològica dedicada al conreu de la poma que ja disposa de 12 socis, dos dels quals són de Cerdanya); Marina Vilaseca, de la cooperativa L’Arada, Creativitat Social (que ofereix serveis de disseny de projectes i assessorament en recerca de finançament i que treballa en desenvolupament local i dinamització comunitària); Roser Bombardó, de PROECO (Associació de Productors i Elaboradors Ecològics de la Cerdanya); Emma Roca, impulsora del projecte Gratacool (empresa dedicada a la transformació i comercialització de la gavarrera) i, Albert Riera, director de comunicació de la cooperativa catalana la Fageda.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s