L’hoquei base, objectiu prioritari del Club Gel Puigcerdà

L’hoquei base, l’esport formatiu, és la gran aposta de l’actual junta directiva del Club Gel Puigcerdà. Els responsables de l’entitat afronten la seva segona temporada després del relleu directiu que es va produir en el 2016. El president de l’entitat, Tomàs Torrent, ha explicat que la principal novetat d’aquesta temporada serà el fet de disposar de dos tècnics per equip. En total, el club tindrà un equip tècnic amb 14 persones, totes formades en el si del club, i uns 120 esportistes, entre menors, joves i adults. Els esportistes del Club Gel Puigcerdà estaran presents a les categories Sub-10, Sub-12, Sub-14, Sub-16, Sub-20 i l’equip sènior. A banda, el treball més intens es farà en l’escola de joves valors.

hoquei01web

Imatge d’un partit del Club Gel Puigcerdà. Foto: Emili Giménez.

Balanç en positiu

Torrent ha manifestat que pel que fa el balanç esportiu de la temporada passada cal valorar positivament la feina feta pels jugadors. “Vam agafar el club com estava. L’hem reconstruït amb la gent de la casa. Amb això vam treure totes les categories, més o menys, i es va fer una temporada més que digna tenint en compte les precàries condicions que tenim. Vam estar a punt de passar els play offs, amb l’equip sènior i, amb el júnior, van fer un gran paper ja que vam jugar la final de la Copa del Rei, que vam perdre davant el Barça”.

Pel que fa l’aspecte econòmic, Torrent ha detallat que el pressupost d’aquesta temporada serà el mateix de la temporada anterior: 65.000 euros. “Aquesta primera temporada vam complir. Vam passar la temporada amb 65.000 euros i vam acabar pagant deutes que teníem pendents de l’anterior junta. Vam pagar uns 5.000 euros a la Federació Espanyola ja que no ens no podien donar llicències pel deute pendent. I vam pagar dos o tres deutes més per procediments judicials pendents. Al final, vam eixugar uns 15.000 euros del deute pendent de l’anterior junta”, ha indicat. Torrent s’ha mostrat satisfet d’haver mantingut una política de “serietat i austeritat”. “És el compromís que vam adquirir quan vam assumir el Club. No posar-nos la soga al coll. Cal tenir present que la gestió es fa molt feixuga i amb moltes dificultats ja que estem parlant d’un deute actual, heretat d’aquests últims anys, de més de 100.00 euros”, ha manifestat.

Torrent ha lamentat, finalment, que Puigcerdà no hagi pogut acollir un mundial d’hoquei, a proposta de la Federació, per manca de compromís de l’Ajuntament de Puigcerdà.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s