La segona fase de renovació de la pista de gel del Poliesportiu de Puigcerdà, més a prop

L’equip de govern municipal de l’Ajuntament de Puigcerdà va treure a licitació, ara fa uns dies, el subministrament i instal·lació d’un equip refredador pel circuit de la pista de gel del poliesportiu de Puigcerdà, en substitució d’una part de l’actual maquinària existent. Aquesta és la segona fase d’un projecte més ambiciós i que va començar amb la renovació de la meitat de la instal·lació, ara fa un temps, i que culminarà amb les obres que han sortit a licitació ara i que s’adjudicaran en les properes setmanes. Cal recordar que una part de la maquinària original de la pista és una instal·lació de segona mà adquirida els anys 80.

albert bosom05

Albert Bosom, responsable, fins fa ben poc, del manteniment de la pista de gel del Poliesportiu, instal·lada a primers dels anys 80. Fotografia feta l’any 2015. Foto: DCerdanya/Jordi Pardinilla

Aquesta segona fase surt a licitació per un valor de 150.000 euros (180.000 euros amb IVA inclòs). L’obertura de pliques es va fer aquesta setmana, segons han explicat fonts municipals a DCerdanya.

L’execució de la instal·lació de la maquinària es farà aquests propers mesos sempre que no s’alteri l’activitat que registra la pista de gel que, com molts saben, acull competicions de Cúrling, el Club Gel de Puigcerdà (hoquei) i Club Patinatge Artístic Puigcerdà, a banda d’estar oberta a les escoles i al públic en general.

curling01

Esportista del Cúrling Puigcerdà Pànxing, a la pista de gel del Poliesportiu, en una imatge de fa dos anys. Foto: DCerdanya/Jordi Pardinilla

Des del Poliesportiu Puigcerdà s’indica que amb la maquinària nova apunt per instal·lar les obres potser podrien fer-se en dos dies; un termini més enllà podria afectar la qualitat del gel i no es veuria viable. Llavors, en aquest supòsit, caldria esperar a la finalització de la temporada per posar la nova maquinària, la qual cosa portaria a fixar l’inici de les obres a mitjans del mes de maig de l’any vinent.

hoquei02web

Imatge d’un partit d’hoquei a la pista de gel de Puigcerdà. Foto: Emili Giménez.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s