Els Mossos d’Esquadra detenen a Puigcerdà tres persones per transportar haixix valorat en 12.500 euros

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir dilluns passat tres homes, d’entre 29 i 36 anys, de nacionalitat espanyola, dos veïns de Màlaga i un de Còrdova, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, segons ha informat el cos policial mitjançant un comunicat de premsa.

decomís

Fotografiat del material decomissat. Foto: Mossos d’Esquadra.

Els fets van passar el passat dilluns, al voltant de les 11.30 hores, en el transcurs d’un control policial preventiu que s’havia muntat al camí de la Vinyola, al terme municipal de Puigcerdà. Durant el dispositiu la dotació policial va detectar un vehicle que, en veure la seva presència, va agafar un altre camí amb la clara intenció d’evitar el control.

Tot seguit, i davant les evidències que haguessin comès algun il·lícit penal, es va iniciar un seguiment per tal d’aturar el vehicle. Durant la persecució, els agents van observar que els ocupants del vehicle llençaven sis paquets en diferents zones amb vegetació.

Poc després, van aconseguir aturar el vehicle i detenir als tres ocupants. Seguidament van comprovar que els paquets que havien llençat per la finestra contenien haixix. A més, a un dels detinguts també li van trobar, amagats entre la roba, 3 paquets amb 322 grams d’haixix. En conjunt, es va comissar 1.825 grams d’haixix, valorats en 12.500 euros.

Els detinguts van passaran avui a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s